Zimní výstavy

24.03.2011 13:58

Opět po delší době jsme vyrazili s Felinkou na výstavu, abychom stihli ukázat její krásnou lesknoucí se černou srst, než nastane pravidelné jarní línání.

Výstava s honosným názvem Wintershow Trenčín opět ve špatném slova smyslu "nezklamala". Ač ji pořadatelé rozložili do tří dnů a omezili počet přihlášených psů, přece jen za cenu téměř 1000,-Kč sedět několik hodin na vymrzlé chodbě u výtahu čekajíc na posouzení, to je skutečně síla! Paní rozhodčí Vojteková se propracovala k tibeťáčkům až cca kolem 14.30, kdy už všichni kolem balili, místa bylo tedy konečně dost, ale někteří pejsci včetně naší Feldy už sotva pletli nohama. V1, CAC, r.CACIB

Jaký je to kontrast, vydáte-li se na výstavu k našim jižním sousedům!  Na cestu do Grazu jsme vyjeli již v sobotu a strávili jsme příjemný večer a noc v malém vinařství na rakousko - maďarských hranicích. Ráno jsme se pak přemístili po zimou nerozdrolených silnicích na místo konání výstavy, kde nás čekaly moderní prostorné haly, dostatek místa kolem kruhů, spousta stánků, perfektní servis a svižné posuzování. S výsledkem V1, CACA, r.CACIB - splnila Felinka podmínky k udělení titulu šampion Rakouska.

Kontakt

Ing. Otmara Krchňáčková

o.krchnackova@seznam.cz

Mezinárodně chráněná chovatelská stanice - Kennel
CHARMING TRINITY

Czech Republic

+420 777105950

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode